Vi bruger egne eller tredjeparts cookies for at forbedre vores service ved at analysere Deres browsing vaner. Hvis De fortsætter med at browse uden at ændre indstillinger, betragter vi det som en accept af brugen af cookies på vores site. De kan få flere oplysninger eller en vejledning i, hvordan De ændrer indstillinger, på vores "Lovpligtige information".

JEG ACCEPTERER
De Kanariske Øer – På livets breddegrad

Kendetegn og fordele ved det kanariske klima fortalt af specialister

 • Carlos Cabrera Meteorolog og "vejrmand"

  "La previsión más común, pues por experiencia, después de tantos años dando el tiempo a nivel nacional es la que a todos los que no estén aquí les gustaría tener: buen tiempo y temperaturas suaves."

  Se interview
 • Nicolás González Lemus Historiker med speciale i sundhedsturisme

  "Jeg mener, at de to væsentligste grunde til, at man bør tage til de Kanariske Øer, er klimaet og den fred og ro, man kan opleve og indånde."

  Se interview
 • Antonio Ramos Gordillo Doktor i sportsmedicin

  "Hvis jeg skulle beskrive klimaet på de Kanariske Øer med kun ét ord, ville jeg sige lys, med den tilføjelse at lyset er det, der virkelig får én til at føle sig glad."

  Se interview
 • Bernardo Hernández Ruiz Miljøpsykolog

  "Det kan konkluderes, at klimaet har stor indflydelse på menneskers følelser. Et tilstrækkeligt antal timer med sollys indvirker positivt på deres sindsstemning."

  Se interview
 • Míchel Jorge Millares Journalist med speciale i rejsestof

  "Det er som en have fuld af lys og skønhed og kontraster i landskabet med en sol, der skinner hele året rundt. Jeg tror, der er områder her, der betragtes som dem, der har flest soltimer om året på hele planeten."

  Se interview
 • Eduardo Navarro García Professor i medicinsk hydrologi og klimatologi

  "At bade i det kanariske hav virker som et kurbad og giver nyt liv på grund af de meget gavnlige terapeutiske egenskaber for helbredet, det har at bade i vandet og opholde sig i miljøet i strandkanten. De Kanariske Øer har uden tvivl verdens bedste klima."

  Se interview
 • Francisco Sánchez Stifter og tidligere direktør for Det Kanariske Astrofysiske Institut (IAC)

  "De Kanariske Øer er et af de få steder i verden med eksceptionelt gode astronomiske forhold. Ikke nok med at de bedste billeder, der findes af solen, er taget af vores teleskoper, det er også muligt at se himmellegemer om dagen i infrarødt."

  Se interview

1/1

Analyser og studier

Rapport fra Universitet
i La Laguna (på spansk) PDF

Undersøgelse i “Consumer Travel
Publication”, lavet af Universitetet
i Syracuse (på engelsk) PDF

Undersøgelse i "Årbogen for
atlantiske studier" (på spansk) PDF


De Kanariske Øer – På livets breddegrad Du må
tage
hertil