• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
Aguas limpias y baños revitalizantes todo el año

RENE OG KLARE VANDE OG BADE DER GIVER NY VITALITET HELE ÅRET

De Kanariske Øer ligger midt i et hav af vand fra Atlanten, der er særlig rigt på sodium. Det er noget af verdens bedste vand fra varme kilder, og takket være øernes vulkanske natur er det også noget af det vand, der har det største indhold af sunde mineraler.

Derfor er de Kanariske Øer det ideelle sted til thalassoterapi-behandlinger, som består i at bruge havvand og andre af havets ressourcer, såsom alger og mudder, i kombination med den friske luft og solens stråler til at forbedre helbredet. Thalassoterapi bidrager til at afgifte kroppen, til at forbedre mavens og tarmenes funktioner, til at aktivere blodomløbet og til at dæmpe hjerterytmen.

Dertil kommer, at kvaliteten af vandet i det kanariske hav er helt i top, og at strandene betragtes som autentiske udendørs spa-bade. Derfor har strandene opnået adskillige blå flag, den europæiske udmærkelse der blandt andet garanterer, at vandet er rent og opfylder miljøkravene.

el mejor clima del mundo

HAVVANDET

Havvandet indeholder de 89 elementer, der er til stede i vores organisme, og som frigiver antivirale, antibakterielle og hormonale substanser.

el mejor clima del mundo

THALASSOTERAPI

Thalassoterapi-behandlingerne tilfører kroppen så værdifulde mineraler som jod, kalk, fosfor, kalium, magnesium, kobber, zink, fluor, silicium...foruden vitaminer, aminosyrer og andre substanser, som beskytter helbredet og forsinker ældningsprocesserne.

el mejor clima del mundo

BAD I HAVVAND

At tage bad i havvand medvirker til at eliminere væsker og undgå søvnløshed, og det er meget effektivt mod hudlidelser som dermatitis, akne, psoriasis, sår..

el mejor clima del mundo

HAVLUFTEN

Ved kysterne er havbrisen fuld af negative ioner, der virker afgiftende og afslappende. Denne luft er fuld af mineralsalte, og den fungerer som en spray med gode egenskaber for åndedrættet og huden.

El mejor clima del mundo
REJS GENNEM

HISTORIEN

OPDAG DEN
El mejor clima del mundo
IAGTTAG UNIVERSET

KLAR HIMMEL

BETRAGT DEN
El mejor clima del mundo
VURDERING

EKSPERTERNES

SE INTERVIEW

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: