Vi bruger egne eller tredjeparts cookies for at forbedre vores service ved at analysere Deres browsing vaner. Hvis De fortsætter med at browse uden at ændre indstillinger, betragter vi det som en accept af brugen af cookies på vores site. De kan få flere oplysninger eller en vejledning i, hvordan De ændrer indstillinger, på vores "Lovpligtige information".

JEG ACCEPTERER
De Kanariske Øer – På livets breddegrad

Rene og klare vande
og bade der giver ny vitalitet hele året

Rene og klare vande <br />og bade der giver ny vitalitet hele året

De Kanariske Øer ligger midt i et hav af vand fra Atlanten, der er særlig rigt på sodium. Det er noget af verdens bedste vand fra varme kilder, og takket være øernes vulkanske natur er det også noget af det vand, der har det største indhold af sunde mineraler.

Derfor er de Kanariske Øer det ideelle sted til thalassoterapi-behandlinger, som består i at bruge havvand og andre af havets ressourcer, såsom alger og mudder, i kombination med den friske luft og solens stråler til at forbedre helbredet. Thalassoterapi bidrager til at afgifte kroppen, til at forbedre mavens og tarmenes funktioner, til at aktivere blodomløbet og til at dæmpe hjerterytmen.

Dertil kommer, at kvaliteten af vandet i det kanariske hav er helt i top, og at strandene betragtes som autentiske udendørs spa-bade. Derfor har strandene opnået adskillige blå flag, den europæiske udmærkelse der blandt andet garanterer, at vandet er rent og opfylder miljøkravene.

Vil du kend
e flere gode
egenskaber?

  • Havvandet indeholder de 89 elementer, der er til stede i vores organisme, og som frigiver antivirale, antibakterielle og hormonale substanser.

  • Thalassoterapi-behandlingerne tilfører kroppen så værdifulde mineraler som jod, kalk, fosfor, kalium, magnesium, kobber, zink, fluor, silicium...foruden vitaminer, aminosyrer og andre substanser, som beskytter helbredet og forsinker ældningsprocesserne.

  • At tage bad i havvand medvirker til at eliminere væsker og undgå søvnløshed, og det er meget effektivt mod hudlidelser som dermatitis, akne, psoriasis, sår...

Havluften

Ved kysterne er havbrisen fuld af negative ioner, der virker afgiftende og afslappende. Denne luft er fuld af mineralsalte, og den fungerer som en spray med gode egenskaber for åndedrættet og huden.


Ekspertens
vurdering
"At bade i det kanariske hav virker som et kurbad og giver nyt liv på grund af de meget gavnlige terapeutiske egenskaber for helbredet, det har at bade i vandet og opholde sig i miljøet i strandkanten. De Kanariske Øer har uden tvivl verdens bedste klima."

Eduardo Navarro García Professor i medicinsk hydrologi og klimatologi