Vi bruger egne eller tredjeparts cookies for at forbedre vores service ved at analysere Deres browsing vaner. Hvis De fortsætter med at browse uden at ændre indstillinger, betragter vi det som en accept af brugen af cookies på vores site. De kan få flere oplysninger eller en vejledning i, hvordan De ændrer indstillinger, på vores "Lovpligtige information".

JEG ACCEPTERER
De Kanariske Øer – På livets breddegrad

22ºC i gennemsnit hele året og et
udsving på ca. 6ºC i løbet af året

Temperaturerne på de Kanariske Øer er milde og stabile, altid forårsagtige. Det månedlige gennemsnit i januar er 18ºC og 24ºC i august, og med en årlig middeltemperatur på 22ºC. Desuden er der kun 7 graders forskel på det køligste tidspunkt på natten og det varmeste på dagen, et meget lille udsving.

For bedre at forstå, at disse temperaturer og det yderst behagelige klima er et privilegium fra naturen, behøver vi blot at sammenligne dem med resten af Europa.

Om vinteren er øernes middeltemperatur 18ºC, mens den i de største byer i Sydeuropa er 8ºC, og i landene i den centrale og nordlige del af kontinentet er den 0ºC.

Om sommeren er middeltemperaturen ved den kanariske kyst 23ºC, seks grader højere end i de vigtigste europæiske byer. I de varmeste timer på dagen når temperaturen kun op på 27ºC mod 37ºC på nogle af de mest kendte turistmål ved Middelhavet. Til gengæld kommer middeltemperaturen på øerne i sommersæsonen ikke under 20ºC mod kun 13ºC i de vigtigste europæiske byer.

Hvis du vil vide mere om temperaturerne så klik her
Ekspertens
vurdering
"Hvis jeg skulle beskrive, hvordan somrene og vintrene er på de Kanariske Øer, ville jeg sige, at mange områder på den iberiske halvø ville ønske, at deres somre var ligesom den kanariske vinter."

Minerva Piquero Studievært og "vejrkvinde"